Foto: KonXion

Venstres nye folketingskandidat: Reklamedirektør skal afløse Søren Gade i Aalborg

Aalborgvirksomheden KONXIONs direktør Thomas Thomsen bliver ny folketingskandidat i Aalborg Kreds Vest.

  Foto: Facebook

Bestyrelsen i Venstre Aalborgs Kreds Vest har nu udpeget den mand, de mener, kan trække stemmer til partiet, efter den store stemmesluger Søren Gade trak sig fra posten for i stedet at stille op til Europaparlamentet.

Det bliver den 45-årige Thomas Thomsen, der er partner og direktør i reklamebureauet KONXION.

Det skriver Thomas Thomsen på sin Facebookside. 

Thomas Thomsen gør politisk comeback efter 20 år væk fra den politiske scene. Thomas Thomsen var i 1990’erne medlem af byrådet i Holmsland Kommune, og var opstillet til Folketinget for Venstre i det vestjyske.

Læs også Valgforsker om Venstres nye kandidat: Thomas er ikke stærk nok til at tiltrække vælgerne

På Facebook fortæller han, at han blev headhuntet af Venstre til posten.

- Efter grundige overvejelser, og på opfordring fra partitoppen, er tiden moden til et politisk-comeback. Jeg har altid været fortaler for, at vi som erhvervsledere og selvstændige erhvervsdrivende tør blande os mere i den politiske debat. Jeg synes, der mangler folk med erhvervserfaring og forretningsforståelse i Folketinget, så efter at have vendt det med min bestyrelse og direktion i KONXION, valgte jeg at takke ja til muligheden, skriver Thomas Thomsen.

Thomas Thomsen har boet i Aalborg i snart 20 år, hvoraf han i 10 år har drevet forretning i byen. 

- Jeg går ydmygt ind til opgaven og tror på, at jeg kan tilføre Venstre en interessant profil, da jeg er en aktiv og engageret erhvervsdrivende med holdninger, skriver Thomas Thomsen på Facebook.

Thomas Thomsen skal vælges officielt som kandidat, før han kan stilles op til valget. Det forventer han selv vil ske senere i februar. Han er i øjeblikket partiets eneste opstillede kandidat i Aalborgs Kreds Vest.