Seneste nyt:

18-årig varetægtsfængslet efter røveri i Mosbjerg

Med en større dolk truede en mand sig til et ukendt pengebeløb i Dagli' Brugsen i Mosbjerg onsdag aften. Han er nu blevet sigtet og varetægtsfængslet i fire uger.

Den 18-årige mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger og sigtet for både røveri og ildspåsættelse efter onsdagens væbnede røveri. 

Det skete efter et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring, fortæller anklager Kristina Frandsen. 

Det væbnede røveri mod Dagli' Brugsen i Mosbjerg ved Sindal skete omkring klokken 18 onsdag aften, hvor manden kom ind i butikken og truede sig til et ukendt beløb ved hjælp af en større dolk.

Manden flygtede fra stedet i en større sort bil med polske nummerplader.

Godt en halv time efter røveriet i Mosbjerg modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om en brændende bil på Tolstrupvej ved Tversted, og politiet skrev på Twitter, at det er gerningsmandens bil.

Flugtbilen blev afbrændt ved sommerhusområdet nord for Uggerby.
Flugtbilen blev afbrændt ved sommerhusområdet nord for Uggerby.
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

Nægter sig skyldig

Omkring 19.30 oplyste et vidne til politiet, at den mulige gerningsmand nu var kørende i en Mercedes, og denne bil blev fundet i Hørmested, hvor anholdelsen fandt sted.

Den 18-årige blev kørt til politigården i Aalborg og er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger men nægter sig fortsat skyldig. Han valgte dog ikke at kære varetægtsfængslingen til landsretten.

Der var dørlukning i retten af hensyn til efterforskningen, der fortsat er i fuld gang. 

Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Nordjyllands Politi på 114.