LIGE NU:

Dagen efter manglende lønudbetaling: - Vi står sammen - også i svære tider

Fans er ikke overraskede over mulige økonomiske problemer i Vendsyssel FF, mens spillere og træner ser frem mod vigtig kamp på søndag.

En glidende tackling sættes ind i den ene ende af banen, mens et overlegent mål lobbes nænsomt over målmanden i den anden. 

Intensiteten er til stede på Vendsyssel FFs træningsanlæg fredag morgen, hvor der trænes fodbold som normalt. Det til trods for, at det ikke er en hel normal situation spillerne står i. 

Torsdag var nemlig sidste bankdag i denne måned, men på trods af det, kom der ikke løn ind på spillernes konti. Noget, der ofte er første tegn på økonomiske vanskeligheder i en virksomhed. Eller et fodboldhold.

Vendsyssel FF skal spille kamp mod Hobro IK på søndag, som er en vigtig kamp for begge hold for at overleve i den danske 1. division. Men selvom spillerne var i deres gode ret til at gå på bededagsferie, siden de ikke havde fået deres løn, var det altså ikke tilfældet.

- Vi blev enige om, at vi kan ikke gøre noget ved de økonomiske problemer. Det eneste, vi kan, er at blive klar til kampen på søndag, og så må nogle andre tage sig af de andre problemer, siger, Jeppe Svenningsen, fodboldspiller hos Vendsyssel FF. 

Han medgiver, at det er en træls situation at stå i.

- Ligesom alle andre danskere, vil vi jo gerne have vores løn for det arbejde, vi har lavet. Det har vi ikke fået endnu, men det forventer vi at få snart, siger Jeppe Svenningsen.

Vendsyssel FF's Cheftræner, Michael Schjønberg, vil ikke gå ind i sagens konkrete udfordringer. Men med spillernes engagement og spillelyst til fredagens træning, tror han dog ikke, det kommer til at have indflydelse på spillernes præstation på søndag.

- Der er god energi til træningen her, og vi har besluttet at stille op. Så går vi naturligvis også 100 procent efter sejren og de tre point, siger Michael Schjønberg til TV2 Nord. 

Bag Vendsyssel FF står firmaet Core Sports Capital, der i sommers købte klubben. Det har ikke været muligt for TV2 Nord at få en kommentar fra Core Sports Capital eller virksomhedens direktør, Ahmed Schaefer. Men ifølge klubben ankommer to repræsentanter fra Core Sports Capital til Nordjylland lørdag, som skal udlægge sagen for spillerne og resten af klubben. Det fortæller Team Manager Mathias Kragh.

quote Vi har kunnet mærke, at den nye ejer har mistet interessen for klubben.

Tina Firring Andersen, formand for Vendsyssel FF support

Fans: Ny ejer har ikke føling med klubben

- Det er bekymrende. Men måske ikke helt uventet. 

Sådan lyder meldingen fra formand for Vendsyssel FF support, Tina Firring Andersen.

- Vi har kunnet mærke, at den nye ejer har mistet interessen for klubben. Han har ikke haft fingrene nede i den nordjydske muld, inden han sidste sommer gik ind i klubben, siger hun og fortsætter:

- I februar meddelte ejeren (Ahmed Schaefer, red) så, at hvis klubben rykker ned, så mister vi vores økonomiske grundlag fra dem af, og nu kan vi så se, at spillerne ikke har fået deres løn.

Hun frygter for klubben, der som Tina Firring Andersen fortæller, har bred opbakning i lokalsamfundet. 

Vendsyssel FF ligger lige nu på kanten af nedrykning til 2. division med 21 point efter 26 kampe. 

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden