Seneste nyt

fra Nordjylland

Efter DM-guld: Tidligere landsholdsspiller præsenteret som ny træner

Hjørring Futsal Klub kunne 11. maj løfte DM-trofæet for første gang i klubbens historie, efter man vandt finaleserien over Gentofte. 

Det ændrede dog ikke på, at klubben valgte at stoppe samarbejdet med mestertræneren Sergio Benatti.

- For nuværende er det dog klart for klubbens bestyrelse, at vi ønsker at gå en anden retning rent strategisk, og derfor ser vi ikke Benatti som den rette profil på trænerposten, siger klubbens bestyrelsesformand Peter Steen, der sender en stor tak til Sergio Benatti.

Klubben kan dog allerede nu præsentere deres nye cheftræner. Valget er nemlig faldet på Christoffer Haagh, som tidligere har været træner for Gentofte, og som står noteret for 81 landskampe for futsallandsholdet.

- Christoffer har udviklet mange dygtige spillere, og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte og accelerere den positive udvikling hos vores spillere, udtaler Peter Steen.

Udover en stor karriere i futsal, står Christoffer Haagh noteret for en A-landskamp, da han var en del af Vikarlandsholdet i en testkamp mod Slovakiet i september 2018, der bestod af spillere fra 2. division og futsallandsholdet grundet uenigheder mellem Spillerforeningen og DBU.