LIGE NU:

Efter stime af nederlag: Fyrer cheftræner

1. divisionsklubben Vendsyssel FF løber ind i det ene nederlag efter det andet. Det koster nu cheftræner Lasse Stensgaard jobbet.

Vendsyssel FF ligger næst sidst i 1. division med blot 11 point efter 15 kampe. Den dårlige statistik har mandag resulteret i, at cheftræner Lasse Stensgaard er blevet fyret.

- Jeg vil gerne takke Lasse for hans store arbejde i Vendsyssel FF. Vi har intet haft at udsætte på hans indsats og engagement, men vi må også konstatere, at resultaterne og spillet ikke har levet op til vores forventninger med kun en sejr i de seneste 12 kampe. Derfor har vi besluttet at afbryde samarbejdet med virkning pr dags dato, siger bestyrelsesformand Ahmet Schäefer i en pressemeddelelse.

Vendsyssel FF var et smut oppe i det fine selskab i Superligaen i sæsonen 18/19, og selv om resultaterne ikke har været derefter, så er der stadig masser af ambitioner i klubben. I august blev aktiemajoriteten solgt til det schweiziske fodboldinvesteringsselskab Core Sports Capital, og da var udmeldingen, at målet er igen at rykke op.

Men med blot tre sejre i indeværende sæson er der lang vej til toppen af tabellen og en realistisk snak om Superliga.

- Truppen har i efteråret været utrolig hårdt ramt af skader – og en række spillere har desværre heller ikke ramt deres topniveau. En vigtig opgave vi tager meget alvorligt, således vi kan komme tilbage ”på sporet”, når forårssæsonen starter op, lyder det fra Ahmet Schäefer.

Klubben oplyser, at afløseren for Lasse Stensgaard er fundet, og vil blive offentliggjort senest onsdag.