LIGE NU:

Fjord Line aflyser sejladser på grund af corona

Fjord Line indstiller sejladser på grund af corona og etablerer samtidig ekstraordinær forbindelse mellem Hirtshals og Kristiansand.

Fjord Line har valgt at aflyse alle sejladser mellem Hirtshals og Stavanger-Bergen, samt mellem Hirtshals og Langesund.

Sejladsen mellem Sandefjord - Strømstad opretholdes med afgang fra Sandefjord kl. 08.30 og fra Strømstad kl. 12.00.

Som en ekstraordinær trafikforbindelse etablerer Fjord Line i stedet to daglige afgange i hver retning mellem Hirtshals og Kristiansand. Den rute bliver betjent af et af vores skibe, som normalt sejler på ruterne til Vestlandet og Langesund.

- Jeg tror på, at alle har forståelse for de tiltag, vi nu gør for at begrænse omfanget af smitte med virusset COVID-19. Jeg er bevist om, at dette kan opfattes som en indgriben i folks rejse- og ferieplaner, men grundet den nuværende situation og efter råd fra nationale myndigheder, vurderer vi, at dette er det rigtige at gøre, siger Rickard Ternblom, der er koncernchef i Fjord Line.

Foreløbig har der ikke være rapporteret om corona-smitte blandt Fjord Lines passagerer eller besætning.

De beskrevne tiltag gælder fra mandag d. 16. marts 2020 og i første omgang i 30 dage.

Læs mere her. 

 
 
     
 
 

 
Alle vores passagerer, som er booket ind på en af de linjer, hvor sejladsen nu indstilles, vil få tilbuddet om at rejse på den nye midlertidige linje i stedet. Alle andre, som har behov for transport mellem Norge og Danmark, er velkommen om bord hos os.
 

Gratis ændring af bestilling
Det gælder for alle passagerer, som har bestilt almindelige bilpakker og cruise med bestillingstidspunkt i perioden fra 10.03.20 til 31.05.20, at de kan ændre rejsedatoen gebyrfrit op til 48 timer før afrejse. Denne ændring i vores rejsevilkår gælder frem til 31.05.20. Efter denne dato vil vores almindelige rejsevilkår træde i kraft igen.
Afbestilling er også mulig, men da vil det være de gængse afbestillingsvilkår, som er tilknyttet billettypen, som er gældende.