Giver den gas med karaoke på plejehjem

Lørdag blev der skrålet med på nogle gamle klassikere på Skovgården i Hjørring.

Kaffe, kage og karaoke.

Det er bestemt ikke kedeligt at bo på plejehjem, når Henrik Østergaard kommer på besøg.

Med sig har han nemlig det helt store musikanlæg, så seniorerne på de nordjyske plejehjem kan skråle med på 'Den knaldrøde gummibåd' og 'Kære lille mormor' og ellers have nogle fornøjelige timer.

 - Vi vil gerne have lov at give noget tilbage til nogle af de ældre mennesker, der har skabt det her samfund. Igennem alle de mange år, hvor de arbejdede, byggede de det her samfund op, indleder initiativtagere bag ideen.

Lørdag gæstede han Skovgården i Hjørring. Med sig havde han - foruden kompagnonen Kent - også lidt præmier og andre godter. 

- Se det smil og den varme, de kommer med og den hjælpsomhed, vi får. Det er sjovt, lyder det fra Henrik Østergaard om dagens arrangement.

150624 Sang på plejehjem frsk 17020

Skal nå ud i hele landet

Det er dog ikke kun i Nordjylland af ældre skal have glæde af de tre k'er, som Henrik Østergaard selv kalder konceptet med kaffe, kage og karaoke.

- Planen er, at vi vil ud til plejehjem rundt omkring i hele Danmark. Der sidder rigtig mange plejehjemsbeboere, som oplever en uge, hvor der ikke sker noget. De sidder og oplever det samme, og det samme.

- Så at kunne komme rundt i Danmark og opleve glæden, smilet, den varme, det giver, når vi går ud af døren, det er betaling nok, siger Henrik Østergaard, der er førtidspensionist til dagligt.

Derfor gør han det også frivilligt, understreger han:

- Jeg vil bare så gerne være med til at give noget tilbage. Og det giver mig noget personligt at komme ud og opleve, hvordan folk kan være glade.

Se hele indslaget herunder:Seneste nyt

fra Nordjylland