LIGE NU:

Har løbet 12 maraton i 2020: Samler ind til børneafdeling på sygehus

Carina Nielsen fra Hjørring har løbet penge ind, som hun i dag donerer til børneafdelingen på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Carina Nielsen fra Hjørring har i 2020 løbet et maraton om måneden, og det er ikke bare for motionens skyld, at hun har løbet de mange kilometer det seneste år.

Til hvert maraton har hun samlet penge ind gennem sit netværk på Facebook, og i løbet af det seneste år er det blevet til 43.501 kroner, som hun onsdag eftermiddag kan donere til børneafdelingen på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

CVBY5878[1]

- Jeg kan godt lide tanken om, at man giver noget igen. Jeg håber, at indsamlingen kan være med til at forsøde tilværelsen under indlæggelse, fortæller Carina Nielsen.

Børneafdelingen var der for Aske

Carina Nielsen arbejder selv på hospitalet som bioanalytiker. Men for halvandet år siden havde hendes og hendes familie brug for hospitalet til mere end arbejde. Sønnen Asker Møller Nielsen blev syg, og måtte indlægges på børneafdelingen. 

FAKTA

- Dem, der reddede os, var børneafdelingen. De fik vores søn på højkant, og personalet havde overskud til os som forældre. Det betød så meget for os, fortæller hun og fortsætter:

- Aske havde noget efterslæb af sit sygdomsforløb. Han fik akut nyresvigt, og gennem det hele havde vi en tæt kontakt til børneafdelingen. De har med deres kæmpe faglighed og omsorg bare bare gjort en forskel for min lille familie.

Corona lukkede maraton: Måtte tænke kreativt 

PSLX9725[1]

For at få folk til at bidrage til indsamlingen har Carina Nielsen lavet forskellige gimmicks. Eksempelvis lovede hun at løbe et maraton iført et spidermankostume, hvis der blev samlet 5000 kroner ind op til løbet. 

Således har Carina Nielsen nu løbet både som spiderman, tyroler, hele vejen til Aarhus - altså 157 kilometer, og hun har skam også løbet et maraton om sit hus i Hjørring. 

- Jeg skulle egentlig have været med til de store maratonløb i både Aalborg og København, men så kom corona. Så jeg har i stedet lavet nogle lidt mere lokale løb og tænkt kreativt, forklarer hun. 

070321 Unge under corona

play Mette-Marie tager sine elever med på gåtur: - Jeg blev ikke lærer for at være sammen gennem en skærm

20210203-172144-L_29Mb

play Politiker lægger pres på minister: - Døve skal have adgang til tolkede videoer

Aalborg sygehus universitetshospital

Efter uro blandt plejepersonale: Aalborg Universitetshospital trækker brev tilbage

070321 sommehussalget bommer stadig

play Sommerhussalg boomer stadig under corona

070321 Unge under corona

play Mette-Marie tager sine elever med på gåtur: - Jeg blev ikke lærer for at være sammen gennem en skærm

20210203-172144-L_29Mb

play Politiker lægger pres på minister: - Døve skal have adgang til tolkede videoer

Til forsiden

Til forsiden