Solgt på auktion: Vild Lamborghini får ny ejer efter vanvidskørsel

Den nye ejer måtte grave dybt i lommerne.

Bang.

En sag, der går helt tilbage til 7. oktober 2021, fik mandag sin endegyldige afslutning, da der lød hammerslag i auktionshuset BCA Auto Auktion i Vejle.

Der blev nemlig fundet en ny ejer til en særdeles omtalt Lamborghini Huracan Spyder, som i første omgang blev købt i Tyskland til en pris på over to millioner kroner.

Prisen vender vi tilbage til, men den nye ejer skulle diske op med en hel del. Det til trods for at han fik en klækkelig rabat, i forhold til hvad bilen kostede fra ny.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Vanvidskørsel gennem Danmark

Bilen, som personen kan se frem til at køre, er lynhurtig. Det beviste den tidligere ejer Shaka Ameen, da han kom tonsende med mindst 228 kilomter i timen på Hirtshalsmotorvejen i oktober 2021.

Handlingen faldt ind under færdselslovens bestemmelser om vanvidsbilisme.

Vanvidskørslen betød, at den ulykkelige forhenværende ejer fra Stavanger i Norge fik 20 dages betinget fængsel og mistede sin bil.

Udover at få beslaglagt bilen fik den 32-årige nordmand også indrejseforbud i Danmark i seks år.

- 20 dage i fængsel og indrejseforbud er intet problem. Men at staten konfiskerer en bil til to-tre millioner kroner, er alt for hårdt. Det er mange penge. Penge, jeg har arbejdet for, sagde Shaka Ameen dengang til TV2 Nord.

Beslaglagte biler hober sig op på et lager i Aalborg Øst. Norske Shaka Ameens Lamborghini er en af dem. Han kritiserer de danske regler.

Penge ryger i statskassen

Siden hen har manden med den tunge speederfod fortalt TV2 Nord, at han ikke selv var i stand til at købe bilen tilbage.

Derfor fik bilen i dag en ny ejer. 

Og nu til prisen. Den vilde Lamborghini Huracan Spyder blev solgt til 1,907 millioner kroner, skriver Vejle Amts Folkeblad. Pengene, som foruden et beløb, der tilfalder auktionshuset, dumper direkte ned i statskassen.

Budrunden på bilen startede ved 1,25 millioner kroner, men nåede altså yderligere knap 750.000 længere op.

Shaka Ameen blev taget i at køre vanvidskørsel, da han var på vej hjem til Norge efter sit bilkøb i Tyskland.

BCA Auto Auktion vil ikke udtale sig om, hvem der har købt den lynhurtige bil.


Seneste nyt

fra Nordjylland