LIGE NU:

Tidligere Superliga-spiller lægger støvlerne på hylden for at blive ejendomsmægler

Vendsyssel FF-spilleren Daniel Christensen indstiller sin fodboldkarriere for i stedet at satse på en civil karriere som ejendomsmægler.

Det bliver ikke til flere minutters spilletid i Superligaen for fodboldspilleren Daniel Christensen. Den 31-årige nordjyde, som har spillet venstre back og venstre kant for flere klubber i løbet af karrieren, har valgt at lægge støvlerne på hylden for at satse på en civil karriere som ejendomsmægler.

Det oplyser Vendsyssel FF, som Daniel Christensen har spillet for siden 2018, på Twitter.

Daniel Christensen har som ungdomsspiller været i AaB, og det var også for de rød-hvide, at han debuterede i landets bedste fodboldrække. Siden gik turen omkring SønderjyskE og AGF, før det blev til et udlandsophold i belgiske KVC Westerloo.

I 2018 vendte Daniel Christensen tilbage til Danmark for at spille for Vendsyssel FF, som netop var rykket op i Superligaen for første gang. Det lykkedes ikke klubben at overleve i den bedste række, så Daniel Christensen spillede sin sidste sæson som professionel i NordicBet Ligaen.

Han blev i alt noteret for 172 Superliga-kampe i karrieren.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden