LIGE NU:

Wessam Abou Ali tilbage: Kollapsede under kamp lørdag, men besøgte træningsbanen igen tirsdag

Vendsyssel FF-spilleren Wessam Abou Ali er tilbage på træningsbanen efter sit kollaps under kampen mod Lyngby lørdag eftermiddag 11. september.

Alle på stadion i Hjørring holdt vejret i et ubehageligt deja vue fra Christian Eriksens hjertestop i Parken under EM , da Vendsyssel FFs Wessam Abou Ali  lørdag kollapsede under førstedivisionskampen mod Lyngby.

Men mandag aften blev han udskrevet fra hospitalet, og tirsdag var Vendsyssel-spilleren igen på træningsbanen, i denne omgang blot for at hilse på holdkammerater og trænere. Hvornår, han er tilbage i spillertrøjen, er endnu uvist, for i første omgang handler det om at slappe helt af, fortalte Wessam tirsdag i et opslag på Facebook.

- Jeg har aftalt med fysserne, at jeg lægger mig på briksen fredag. Så starter vi langsomt op. Med løb og cykling, og jeg vender ikke tilbage til træningsbanen og holdkammeraterne, før lægerne har givet mig grønt lys, lyder det fra Wessam Abou Ali.

Det er endnu uvist, hvorfor Wessam Abou Ali kollapsede under kampen mod Lyngby, så der skal flere undersøgelser til den kommende tid, lyder det fra klubben.