01:37

En 18-årig mand fik i dag opretholdt sin anholdelse i tre døgn efter et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Han er sigtet for et groft hjemmerøveri på en adresse i Bindslev.

Politiet mener at kunne knytte den anholdte sammen med et hjemmerøveri på adressen her i Bindslev. Foto: TV2Nord

Retten i Hjørring Foto: Per Frank Paulsen

1 af 3

18-årig mand anholdt og sigtet for hjemmerøveri

Retten i Hjørring har bestemt, at en 18-årig mand skal forblive anholdt i yderligere tre døgn, imens politiet fortsætter efterforskningen af et hjemmerøveri i fredags.

Den 18-årige mand blev søndag fremstillet i et lukket grundlovsforhør i Retten i Hjørring, hvorfor oplysningerne om sagen er sparsomme.

Anklagemyndigheden havde formentlig regnet med, at den 18-årige ville blive varetægtsfængslet, men dommeren valgte i stedet at opretholde anholdelsen af manden i tre døgn.

Den unge mand blev anholdt i går, og han sættes i forbindelse med et hjemmerøveri af særlig grov karakter hos en 43-årig mand. Et røveri, der fandt sted på en adresse i Bindslev. 

Ifølge politiets oplysninger er den 18-årige fra lokalområdet ved Bindslev.

Den unge mand er sigtet for vold, trusler og hjemmerøveri af særlig grov karakter. Ifølge sigtelsen skulle den 43-årige være blevet slået med knytnæveslag og med et jernrør. Gerningsmændene skulle også have truet med, at smide den 43-årige ud over et rækværk.

Anklagemyndigheden bad dommeren om at lukke dørene for offentligheden af hensyn til efterforskningen. Politiet mener nemlig,  at der er flere gerningsmænd i sagen, og de er endnu ikke anholdt. 

Den 18-årige nægter sig skyldig i sigtelserne.