Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

77-årig omkommet: Personbil kørte ind i læssemaskine

Onsdag aften var en læssemaskine og to personbiler involveret i en alvorlig ulykke mellem Ålbæk og Skagen.

Opdateret torsdag 4/4 2019 klokken 06.20. 

En 77-årig mand er omkommet efter et alvorligt trafikuheld onsdag aften. Det oplyser vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi. 

Ulykken skete onsdag aften omkring klokken 20.50, hvor en personbil kørte op bag i en frontlæsser på Ålbækvej mellem Ålbæk og Skagen. Personbilen med den 77-årige fører blev efter sammenstødet slynget over i modsatte vognbane, hvor den ramte en modkørende bil. 

Det forklarede vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg onsdag aften.

- Vi har sendt en patruljevogn, indsatsleder, flere ambulancer og en lægehelikopter til stedet. De tager sig naturligvis af de eventuelt tilskadekomne, og så forsøger de at danne sig et overblik over ulykken, sagde Jess Falberg onsdag aften. 

En lægehelikopter ankom til stedet, og grundet ulykken var vejen mellem Ålbæk og Skagen spæret i et stykke tid. Men den 77-årige mands liv stod ikke til at redde efter trafikuheldet.

- Der er foretaget nogle tekniske undersøgelser, men vi har ikke årsagen til ulykken på plads endnu. Manden skal obduceres, så vi ved, hvad dødsårsgen er, og om der har været noget inden, han rammer frontlæsseren, forklarer vagtchef Per Jørgensen torsdag morgen. 

Personerne i den anden bil blev ligeledes bragt til hospitalet, men de skulle ikke være kommet alvorligt til skade. 

Familien til den omkomne 77-årige mand er underrettet. 

00:49

Optagelser fra ulykkesstedet.

Luk video