LIGE NU:

83-årig endnu ikke fundet

Politi og hjemmeværn fortsætter søndag eftersøgningen af en dement mand, der lørdag aften forsvandt fra plejehjemmet Vendelbogade i Sindal.

Hundepatruljer, hjemmeværn og helikoptere har ledt efter manden hele aftenen og i løbet af natten. Sidst på natten blev hundepatruljerne sendt hjem for at hvile et par timer, men da dagen lysnede, tog de fat på eftersøgningen igen. Det fortæller vagtchef Jes Faldberg til TV2 Nord.

Den 83-årige beskrives som 180 cm høj, slank og krumrygget. Da han forsvandt var han iført en hvid/blå skovmandsskjorte og cowboybukser.

Politiet vil stadig gerne have hjælp til eftersøgningen - særligt inde i byen, hvor borgerne opfordres til igen at kigge i skure, garager og udhuse.

- Han kan godt have søgt ind, hvis han er begyndt at fryse, så borgerne må meget gerne kigge efter ham, også selv om de en gang har kigget i deres udhuse, forklarer Jes Faldberg.

Hvis man gerne vil hjælpe opfordrer han til, at man henvender sig til en fra eftersøgningsholdet, så man hjælper hvor der er brug for det.