LIGE NU:

Black Friday i Vendsyssel FF

Black Friday er rykket ind på Hjørring Stadion, hvor Vendsyssel FF lokker med lave billetpriser inden søndagens opgør.

Vendsyssel FF markerer også Black Friday, inden den vigtige hjemmekamp på søndag klokken 12, hvor Vendsyssel FF tager imod superligaens helt store overraskelse, Esbjerg, hjemme på Nord Energi Arena.

For at lokke flere tilskuere til kampen på søndag, som er lidt udfordret af det tidlige spilletidspunkt, hvor erfaringen viser, at der normalt ikke kommer så mange tilskuere som når der spilles på andre tidspunkter, har Vendsyssel FF valgt at sænke billetprisen til 25 kroner som et særligt Black Friday-tilbud. For at få billeterne til den særligt gode pris, skal man dog møde op i klubbens fanshop i centrum af Hjørring.

Vendsyssel FF forlænger Black Friday, og har også hele lørdag gode tilbud i fanshoppen. Man kan blandt andet  købe klubbens sorte udebanetrøje til halv pris.

På banen gælder det om for hjemmeholdet at rejse sig efter det skuffende nederlag på 0-1 for 14 dage siden til lokalrivalerne fra Hobro. På grund af landskampe har superligaen ligget stille, men her i weekenden går det atter løs for de tre Nordjyske mandskaber.

Og Vendsyssel FFs modstander på søndag, Esbjerg, må siges at være superligaens største positive overraskelse efter holdet rykkede op. Esbjerg indtager lige nu 3 pladsen i superliagen med 25 Point, mens Vendsyssel FF har 10 point og frister en tilværelse i bunden.

Klubben håber, at det gode Black Friday-tilbud - og forhåbentlig lysten til at støtte de lokale helte - får masser af tilskuere til at møde op til kampen, der spilles søndag klokken 12. Kan man ikke være på stadion, kan kampen også ses direkte på TV3 Max. Også Hobro spiller på hjemmebane i superligaen i weekenden. Lørdag klokken 16 møder de Randers, og kan man heller ikke her komme på stadion, så vises kampen på TV3 Sport.

 

 

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Erik Bertelsen og historiske fund

TV: Kom med ’Ud ad døren’ – på jagt efter fortidens skatte med metaldetektor

20210416-203855-L_40Mb

Piraterne på guldtogt: Aalborg tabte første DM-finale

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Til forsiden

Til forsiden