02:30

Påske i april og temperaturer tæt på 20 grader har givet de nordjyske campingpladser en flyvende start på dette års campingsæson. På Skiveren Camping er 210 pladser booket i påsken i år - mod 141 i påsken sidste år.

Campingejere jubler: Solrigt påskevejr giver ekstra gæster

De nordjyske campingpladser er kommet overraskende godt fra start i årets campingsæson, efter temperaturen har været lige under de 20 grader.

Det er sommer, det er sol, og er næsten søndag. 

Og det kan mærkes hos de nordjyske campingpladser, der oplever en større tilstrømning af gæster i påsken end normalt. På Skiveren Camping i Tversted er 210 pladser optaget i påsken - mod 141 i påsken sidste år.

- Der har været væsentlig mere liv i påsken, end der plejer - det har der, siger Morten Thomsen, administrationsleder hos Skiveren Camping. 

Hos Brancheforeningen for Outdoor og Camping stemmer man i. 

- Det gode vejr betyder rigtig meget for campinglivet. VI ved, at alle her i foråret sidder og kigger på vejret, og hvis det er godt vejr, så bliver man i Danmark i sommeren. Så tager man ikke sydpå, så vælger man det danske ferieliv, siger Jens Brendstrup, direktør hos Brancheforeningen for Outdoor og Camping. 

00:37

Direktør i Brancheforeningen for Outdoor og Camping om forventningerne til 2019. 

Luk video