Foto: Per Frank Paulsen

Cyklist kørte mod nord på motorvejen - havde kurs mod Spanien

En patrulje hjalp fredag morgen en mand med at cykle til Spanien for at starte et nyt helt. Men først skulle kompasset lige nulstilles.

Det med at starte et nyt liv helt forfra kan være svært. Og tilsyneladende var det ligeså svært for en cyklist at finde den rette kurs. 

I hvert fald spottede en bilist fredag morgen en cyklist, der trak sin cykel i nødsporet i det nordgående spor på Hirtshalsmotorvejen. Bilisten holdt ind til siden og fik en snak med manden, som fik fortalt, at han var på vej til Spanien for at starte et nyt liv. Det fremgår af politiets døgnrapport. 

Bilisten fik derefter forklaret manden, at han var på vej mod nord og fik vist manden den rigtige vej, inden han ringede til Nordjyllands Politi. En patrulje kørte mod stedet og spottede manden, der nu gik mod øst i stedet for den anviste retning mod syd, hvorefter betjentene fik sig en snak med manden.

Manden var noget underlig, og betjentene gav ham derfor et lift ind til Hjørring, hvorefter manden satte sig på cyklen - denne gang i den rigtige retning mod syd, sol og Spanien.