LIGE NU:

Dana Cup om strandede fodboldhold: Vi arbejder på at hjælpe dem

49 ukrainere er strandet i Nordjylland efter deltagelse i Dana Cup. Deres bus er nemlig brudt sammen. Dana Cup arbejder på løsning.

Afslutningen på fodboldstævnet Dana Cup blev for flere ukrainske fodboldhold ikke helt som forventet. Deres bus er nemlig brudt sammen, hvilket betyder, at de er strandet i Nordjylland. Det er ledningsnettet i bussen, der er gået sig en tur, og det er ikke noget, man laver på en dag.

- Vi er tre mand fra Dana Cup, der knokler for at finde en løsning på det her. Vi hørte først om det i dag omkring middagstid, men vi har arbejdet lige siden på at finde en god løsning for alle, siger Torben Vandsted, presseansvarlig ved Dana Cup.

Der er endnu ikke fundet en plan, men ved Dana Cup arbejder de med flere mulige løsninger. Det er nemlig svært at finde en dansk vognmand, der lige har tid til at køre til Ukraine. Dana Cup arbejder på at få en dansk vognmand til at køre så langt ned i Europa som muligt, og så få en lokal bus til at hente holdene og fragte dem det sidste stykke hjem.

Det er dog langt fra sikkert, at denne plan kan skydes i gang allerede søndag aften, derfor arbejder Dana Cup også på en plan b.

- Hvis vi ikke kan finde en bus til dem i aften, så må vi finde et sted, de kan overnatte. Det bliver nok en hal eller en spejdergård eller noget i den stil, siger Torben Vandsted.

Ukrainerne tilbragte natten til søndag ved en lokal mand, der har startet en indsamling, som skal hjælpe ukrainerne med at finde hjem.

Bussen, der skulle have kørt 49 fodboldspillere og deres trænere hjem til Ukraine, er brudt sammen.

Du kan på Facebooksiden her finde indsamlingen.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden