LIGE NU:

Dana Cup Sportscenter bliver større

Der sker mere og mere i det tidligere vandrehjem i Hjørring. Derfor går Dana Cup Sportscenter, som det nu hedder i gang med en større udvidelse.

Aktiviteterne hos Dana Cup Sportscenter bliver flere og flere. Det betyder at de fysiske rammer er ved at være trange. Samtidig arbejdes der med planer om et elitesportsakademi, som skal have tag over hovedet, skriver Dana Cup i en pressemeddelelse.

For at dække disse behov har Dana Cup Travel, der ejer af Sportscentret, sat et større byggeri i gang.

Opførelsen af den store treetagers bygning skal betragtes som et fællesprojekt i Dana Cup-koncernen, som i vid udstrækning satser på at bidrage til Hjørrings sportsturisme.

- Vi ser frem til, at få nybyggeriet i brug. Den kommer til ikke alene at dække vores mere aktuelle pladsbehov, men åbner også mulighed for en række initiativer, alt sammen noget, der skal være med til at øge aktiviteten i Park Vendia, siger Dana Cups direktør Jette Andersen.

Der opføres en treetagers fløj på 850 etagemeter, som rummer 14 fleksible enheder. De kan hver huse 2-4 personer, samt tre større enheder, der kan huse op til 6 personer. Bygningen giver altså plads til maksimalt 74 personer.  

- I Dana Cup Sportscenter ser vi frem til, at få mere plads. Antallet af træningslejre er stigende, og det gælder flere sportsgrene så som fodbold, håndbold og svømning. Med de banefaciliteter, der er i Park Vendia, vil det også være relevant at huse sportsudøvere, der skal udvikle sig inden for tennis og atletik, siger direktør i Dana Cup Sportscenter, Bob Andersen.

Dana Cup Sportscenter investerer 12,5 mio. kr. i tilbygningen.

Arbejdet er sat i gang, og bygningen skal stå færdig den 1. april 2017.