LIGE NU:

Fortuna: Cheftræner stopper øjeblikkeligt

Cheftræner ved Fortuna, Carrie Kveton, har fået et spændende tilbud fra en udenlandsk klub, og stopper derfor arbejdet i Hjørring straks.

Cheftræneren stopper på toppen. Efter lørdagens kamp, hvor Fortunas spillere sikrede en pokalsejr over VSK Århus, meddelte træneren Carrie Kveton, at hun stopper sit arbejde som cheftræner straks. Det skriver Fortuna på sin hjemmeside.

Amerikanske Carrie Kveton har været cheftræner i to år og været i klubben i mere end syv år.

- Carrie har lavet et godt og solidt arbejde med holdet og vore unge spillere. Vi havde gerne set, at hun - i det mindste - havde kørt sæsonen ud, hvilket hendes kontrakt er baseret på, men når hun har et ønske om at stoppe nu, så vil vi ikke spænde ben, siger Fortunas sportschef Peter Enevoldsen.

Han oplyser desuden til TV2 Nord, at Carrie Kveton stopper fordi hun har fået et tilbud fra en spændende udenlandsk klub, men hvad det er for en, vil han ikke afsløre. 

- Hun er formegentlig Danmarks bedste træner, siger han om hende. 

Der arbejdes nu på at finde en afløser hurtigst muligt, inden foråret og pokalmesterskabet melder sin ankomst. Fortuna har allerede fået et par henvendelser fra mulige kandidater til jobbet. 

- Vi regner med at få flere henvendelser de kommende dage, men det er jo også dygtige unge trænere vi har selv, så det kan sagtens være, at vi giver en af dem chancen, siger Peter Enevoldsen. 

Til Fortuna siger cheftræneren om sin opsigelse:

- Jeg har haft en fantastisk tid i Fortuna. Jeg har stadig et stort og varmt hjerte for spillerne og klubben, som har hjulpet mig til uddannelsen som træner og givet mig de første erfaringer. Jeg vil stadig følge klubben og de unge spillere, siger Carrie Kveton og ønsker ikke at kommentere yderligere på din opsigelse.