Forhåbentlig ser damerne i Fortuna Hjørring sådan her ud efter aftenens kamp - en sejr sender nemlig holdet videre i Champions League. Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Fortuna Hjørring skal hente sejr hjemme over Bilbao

Fortuna Hjørring måtte for nylig se sig slået på udebane af Athletic Bilbao i kampen om avancement i Champions League, men der er håb forud for returkampen onsdag aften.

Selv om det for nylig blev til et nederlag på udebane mod baskiske Athletic Bilbao i kampen for at komme videre i Champions League, er der god grund til at tro på sejren onsdag aften for Fortuna Hjørring.

Her tager Fortuna-damerne imod deres spanske modstander på hjemmebane i Hjørring, og med et udebanemål i sækken inden returkampen er der mere end håb. Især fordi spillet i Spanien var til mere end det 2-1-nederlag, nordjyderne måtte rejse hjem med, skriver klubben på sin hjemmeside.

Derfor regner både spillere og cheftræner Brian Sørensen med en sejr onsdag aften. Det er faktisk et ufravigeligt krav, hvis Fortuna Hjørring vil videre i den bedste europæiske damefodboldsturnering.

Kampen begynder på Bredbånd Nord Arena klokken 19.