Fortuna Hjørring har hentet Sofie Lundgaard til klubben. Foto: Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring snupper topscorer fra AaB

Fodboldklubben Fortuna Hjørring har hentet stortalentet Sofie Lundgaard, der i efteråret blev topscorer for AaB i 1. division.

Når Fortuna Hjørring på søndag tager hul på forårssæsonen med en kvartfinale i Sydbank Kvindepokalen mod Sundby, er det med et nyt ansigt i truppen. 

Hjørringgenserne har nemlig været på rov hos AaB's 1. divisionshold, hvor man har hentet 16-årige Sofie Lundgaard. Og trods den unge alder er hun allerede tilset en plads i 3F-Liga-truppen.

- Der er store forventninger til Sofie Lundgaard, og dem får hun mulighed for at indfri, når Fortuna tager fat på sæsonen i såvel pokalturneringen som 3F-ligaen, lyder det fra Fortuna Hjørring. 

Sofie Lundgaard har flere ungdomslandskampe på cv'et - otte kampe på U16-landsholdet og fem kampe på U17-landsholdet. For de to landshold er det blevet til fire scoringer. 

Endnu flere scoringer det imidlertid blevet til i efteråret, da Sofie Lundgaard tørnede ud for AaB i 1. division. Her blev den 16-årige fodboldspiller nemlig topscorer for aalborggenserne med 17 fuldtræffere. 

Fortuna Hjørring åbner forårssæsonen søndag klokken 13.30 ude mod Sundby.