Fortuna i knibe efter uafgjort til Brøndby

Brøndby IF beholder en solid føring i den bedste række i kvindefodbold, efter de torsdag spillede uafgjort mod Fortuna Hjørring.

Alt var på spil for begge hold, da kvinderne fra Fortuna Hjørring tog imod Brøndby IF på nordjydernes hjemmebane.

Kampen sluttede 1-1, og selvom det virker hæderligt fra Fortunas side, var det absolut i Brøndbys favør, da Brøndby derved beholder sit forspring over Fortuna på fire point.

Dermed ser det meget svært ud for Fortuna at genvinde mesterskabet.

Kampen så ellers lovende ud for Fortuna. Efter bare 10 minutter nedlagde Brøndbys Sofie Svava Fortunas Frederikke Thøgersen på kanten af feltet, hvilket udløste et rødt kort - dog blev kortet fejlagtigt givet til Brøndbys Sofie Svava.

Ikke desto mindre var Fortuna pludselig i overtal - noget, de dog ikke formåede at udnytte. Blot to minutter efter det røde kort var blevet uddelt, kunne Nicoline Sørensen sende bolden i nettet og bringe Brøndby foran 1-0.

Først efter 65 minutter udnyttede Fortuna sit overtal, da nyindskiftede Karen Holmgaard sendte bolden ind over feltet til Caroline Møller Hansen, der headede den i nettet og udlignede til 1-1.

Det sidste kvarter lagde Fortuna Hjørring stort pres på holdet fra Vestegnen, men nordjyderne formåede ikke at bringe sig selv foran.

Kampen endte 1-1, og Fortuna beholder sin andenplads i 3F Ligaen med 19 point, mens Brøndby har 23 point.