Fortuna mødte overmagten: Forlader Champions League efter flotte nederlag

Fortuna må sige farvel til Champions League i kvartfinalen. Manchester City var for stor en mundfuld for nordjyderne, der torsdag aften tabte returopgøret 1-0 i Manchester.

Fortuna Hjørring måtte torsdag aften igen se sig slået af Manchester City, der på hjemmebane vandt 1-0 og dermed gentog bedriften fra sidste uge, hvor stillingen efter 90 minutter også var 1-0 i englændernes favør.

Hjørring-holdet er dermed ude af Champions League efter kvartfinalen, men de kan forlade turneringen med rank ryg og stolte miner, for de gav, specielt i aftenens kamp, Manchester City, der er et af verdens bedste hold og som råder over verdens bedste spiller, kam til deres hår.

Efter flere forspildte chancer var det, efter cirka en halv times spil Caroline Rask, der kom frem til Fortunas største chance, da hun i to omgange sparkede på mål. Første gang tog en City-forsvarer dog fra og anden gang var det stolpen, der stod i vejen.

Kampens enlige mål faldt til City kort før pausen da Lucy Bronze fik hovedet på et hjørnespark, der sendte bolden til vejrs, så den efterfølgende kunne dumpe ned og ind i Fortunas mål.

Anden halvleg blev en affære uden de store chancer. City var tilfredse med deres samlede 2-0-føring og Fortuna formåede ikke at skabe det helt store mod det stærke hold