LIGE NU:

Fortuna-spillere: Vanvittigt at blive Danmarksmestre!

Spillerne er begejstrede over titlen og glæder sig til at blive fejret af fansene til fest i klubben søndag aften klokken 22.

- Det er kæmpestort og mega fedt, og vi har det så sjovt lige nu. Fedt at alt det hårde arbejde lykkedes, og alt går op i en højere enhed.

Det var en begejstret Signe Bruun fra Fortuna Hjørring, TV2 Nord fangede på telefonen i Kastrup Lufthavn. Lige inden de nyslåede Danmarksmestre i fodbold klokken 20.30 flyver hjem til Hjørring – for at blive hyldet i hjembyen.

- Det var mega varmt at spille i dag, så da vi kom op på 3-0 tænkte jeg bare ”få nu fløjtet den her kamp af, så vi kan kalde os Danmarksmestre", supplerede Caroline Rask.

quote Det er fantastisk, at man kan bo i Hjørring og have været Danmarksmester 10 gange. Vi bor trods alt i udkantsdanmark.

Jette Andersen, formand, Fortuna Hjørring

- Det er fuldstændig vanvittigt, at det lykkedes os at blive Danmarksmestre. I sidste uge lærte vi, at hvis vi blev bange for at spille, ville vi ikke vinde. Så i dag slappede vi af med god musik inden kampen, slog Signe Bruun fast, inden de to spillere smuttede hen for at få en omgang velfortjent aftensmad inden flyveturen.

Formand: Vi er det bedste hold i år

At Fortuna Hjørring nu for 10. gang kan hive DM-pokalen hjem til det nordjyske, kommer ikke bag på formand Jette Andersen.

- Det er et fantastisk resultat, men det er fuldt fortjent. Pigerne har gjort en kæmpestor indsats, og vi har været det bedste hold i år, siger formanden og uddyber:

- Pigerne var meget koncentrerede, især i slutspillet, hvor det virkelig gælder. Blandt andet fordi vores amerikanske træner har givet pigerne en vinder-mentalitet og vist dem, at man ikke hopper over, hvor gærdet er lavest, forklarer Jette Andersen.

quote Det er kæmpestort og mega fedt, og vi har det så sjovt lige nu. Fedt at alt det hårde arbejde lykkedes, og alt går op i en højere enhed.

Signe Bruun, spiller, Fortuna Hjørring

Sejren er særlig sød oven på sidste uges nederlag i hjemmekampen mod VSK Aarhus.

- Vi havde en enkelt svipser i sidste uge, fordi der gik gummiben i den på hjemmebane. Vi troede, vi skulle vinde, så derfor er det fedt, titlen kommer med os hjem i dag, siger formand for Fortuna Hjørring, Jette Andersen.

Fortuna Hjørring vinder titlen som Danmarksmestre foran ærkerivalerne fra Brøndby – og det styrker den nordjyske selvtillid.

- Det er fantastisk, at man kan bo i Hjørring og have været Danmarksmester 10 gange. Vi bor trods alt i udkantsdanmark, så vi har gjort det godt i vores klub, siger Jette Andersen.

Alle er velkommen: Sejrsfest i klubhuset

Fortuna Hjørring ønsker at dele den nyhøstede titel som Danmarksmestre med alle fans, og derfor har klubben inviteret til åben fest i klubhuset søndag aften klokken 22.

Klubben skriver sådan på sin Facebook-side:
”Har I lyst til at ønske vore piger tillykke når de kommer hjem kl 22 så møder i bare op i Fortunas klubhus ! Her vil der være lidt, som kan gøre det hele endnu mere festligt! Pigerne fortjener en festlig modtagelse og fejring.”

 
 

Formand Jette Andersen formoder, at Hjørring borgmester Arne Boelt dukker op og siger tillykke. Sammen med en masse fans, som alle er inviteret.

Og der er lagt op til en fest af den bedre slags.

- Jeg tror, pigerne har gang i nogle ting, så det bliver lidt fugtigt, griner Jette Andersen.

Søndag den 17. juni klokken 15 spiller Fortuna Hjørring den sidste kamp i turneringen  mod Brøndby - hvorefter holdet officielt får titlen som Danmarksmestre.

 

 

 

 

 

 

 

Oda og Mimi, Løgstør Bibliotek

play Slut med mundbind og coronapas på biblioteker: - Jeg føler mig helt rebelsk

Retten i Aalborg

Voldsomme anklager: 29-årig kvinde kører sin mand ned i Aalborg

20210114-143405-L-1920x1277we

Nej til overenskomst: Nordjyske patienter berørt af konflikt får direkte besked

Stine Rex Fårup

play Nyt motionsløb i Fårup Sommerland for hele familien

Oda og Mimi, Løgstør Bibliotek

play Slut med mundbind og coronapas på biblioteker: - Jeg føler mig helt rebelsk

Retten i Aalborg

Voldsomme anklager: 29-årig kvinde kører sin mand ned i Aalborg

20210114-143405-L-1920x1277we

Nej til overenskomst: Nordjyske patienter berørt af konflikt får direkte besked

Til forsiden

Til forsiden