Fuldt udbytte til Vendsyssel FF

Nyindkøbte Emmanuel Ogude sikrede vendelboerne en god start i kampen mod Brabrand søndag, som endte 3-0.

Det var en svær opgave for gæsterne fra Brabrand, som søndag satte kursen mod Hjørring for at møde Vendsyssel FF.

I de første tre runder har Vendsyssel fået fem point. Og søndag sikrede de sig tre ekstra, da de sikkert vandt over Brabrand med cifrene 3-0.

Allerede i første halvleg scorede en af Vendsyssels nyeste forstærkninger, Emmanuel Ogude, to gange. Den gode stime fortsatte i anden halvleg, hvor Jeppe Illum fik bolden i mål til stillingen 3-0.

Det lykkedes aldrig Brabrand at komme igen, og det betød sejr til vendelboerne, der rykker op på tredjepladsen i 1. division.

Næste kamp er mod Thisted FC, som søndag sikrede sig sejren over Esbjerg, og dermed indtager andenpladsen i NordicBet-Ligaen.