Foto: Henning Bagger, Scanpix

Fyrklit ansætter ny hotelchef

Hotel Fyrklit ved Hirtshals har fundet kvinden, der skal stå i spidsen for hotellet i fremtiden.

Det bliver en lokal og erfaren kvinde, som overtager tøjlerne på Hotel Fyrklit ved Hirtshals. Hotellet har ansat den tidligere indehaver af Bindslev Hotel, Pia Fonseca, som ny hotelchef.

- Pia er udvalgt blandt 40 ansøgere, og med sine 22 års erfaring som indehaver af Bindslev Hotel, får vi en hotelchef med et godt og bredt erfaringsgrundlag, siger Ingemann Brixhuus, der er formand for Fyrklits bestyrelse.

Der er i de seneste år blevet investeret over 50 millioner kroner i Hotel Fyrklit, som har gennemgået en større renovering. Derudover råder Fyrklit også over både en restaurant og kursusfaciliteter, og for nylig er også koncerter under konceptet Fyrklit Alive blevet sat i søen.

- Med en total udsolgt koncert i fredags, og også den næste den 10. februar, er også aktiviteterne med Fyrklit Alive positive modtaget af vore gæster. Det giver et solidt grundlag for at videreføre succesen for den nye hotelchef, og vi er i bestyrelsen overbeviste om, at Pia Fonseca vil tilføre endnu flere aktiviteter og events, siger Ingemann Brixhuus.

Pia Fonseca tiltræder som hotelchef 1. marts.