LIGE NU:

Galleri: Fejringen af Vendyssel FF er i gang

Borgmester Arne Boelt serverer lige nu pandekager for Hjørrings nye Superliga-spillere.

Nordjyllands nye hold i Alka Superligaen er lige nu bænket i byrådssalen på rådhuset i Hjørring, hvor borgmester Arne Boelt er vært og serverer pandekager for spillere, trænere og det øvrige personale omkring holdet. 

Siden Vendsyssel FF i går sikrede sig oprykning med en 2-1 sejr på udebane mod Lyngby, er der blevet festet og fejret godt og grundigt. 

Vendsyssel FF bliver hyldet for oprykningen til Superligaen. Borgmester Arne Boelt er vært ved pandekager i byrådssalen.
Vendsyssel FF bliver hyldet for oprykningen til Superligaen. Borgmester Arne Boelt er vært ved pandekager i byrådssalen.
Foto: Jesper Christensen

Ved middagstid i dag blev holdet hyldet af hundredevis af tilskuere i det centrale Hjørring, inden truppen begav sig til rådhuset, hvor Arne Boelt stod klar med tale, champagne og pandekager.

Efterfølgende blev spillere og ledere hyldet af hundredevis af tilhørere på Springvandspladsen. Det fik formand for Vendsyssel FF, Jacob Andersen, til at tage mikrofonen og sige tak. 

- Det er fantastisk at se jer allesammen. Vi havde lagt en plan, der gik ud på, at vi skulle rykke op i Superligaen senest i 2019. Derfor er det naturligvis dejligt, at vi i dag kan kostatere, at vi har gjort det før tid - så stor ros til spillerne og alle omkring klubben, sagde han. 

Samtidigt løftede han også målet for den kommende sæson. 

- Målet er, at vi nu skal etablere os i Superligaen, og at vi ikke bare bliver en døgnflue. Vi skal blive en fast bestanddel af dansk topfodbold, sagde klubformanden. 

Allerede i spillerbussen på vej hjem efter stemningen og humøret i top. 

I nat blev holdet modtaget af jublende fans, da spillerbussen kom tilbage til Nordjylland efter kampen i Lyngby.