Arkivbillede Foto: Foto: Thomas Gaardsmand

Hjørring får flere nye medarbejdere til Statens Administration

Onsdag starter 43 nye løn- og regnskabsmedarbejdere i Statens Administration i Hjørring. Dermed er arbejdspladsen nu oppe på 130 medarbejdere.

43 nye løn- og regnskabsmedarbejdere starter deres arbejde i Statens Administration i Hjørring onsdag. Det betyder, at der nu er ansat 130 medarbejdere i alt, og dermed fortsætter Statens Administration sin opbygning på Arsenalvej 33 i Hjørring.

- Opbygningen i Hjørring går rigtig godt. I den oprindelige plan havde vi regnet med at være cirka 85 medarbejdere i Hjørring d. 1. juni. Nu er vi i stedet 130, siger Trolle Klitgård Andersen, direktør for Statens Administration.

Ifølge Statens Administration skyldes udviklingen, at der er et stort rekrutteringsgrundlag i Nordjylland og en stor interesse for at bygge styrelsen op fra grunden. Udover de store ansættelsesrunder har man løbende ansat medarbejdere.

De fire første medarbejdere startede i Statens Administration i Hjørring den 1. februar, og herefter startede 58 løn- og regnskabsmedarbejdere den 1. marts. Medarbejderne, som har været ansat siden den 1. marts, har skulle igennem et undervisningsforløb. Her har medarbejdere fra Statens Administration i København givet de nye medarbejder undervisning i de statslige it-systemer.

- Undervisningen har givet pote. Efter et intensivt undervisningsforløb har vores medarbejdere i Hjørring overtaget flere centrale løn- og regnskabsopgaver for vores kunder – takket være en stor indsats fra både medarbejderne i Hjørring samt undervisere og medarbejdere fra Statens Administration i København, siger Trolle Klitgård Andersen.

Når sommerferien slutter går man i gang med næste fase af opbygningen af Statens Administration. Den 1. oktober har man den næste store ansættelsesrunde, og her håber man, at 40 løn- og regnskabsmedarbejdere starter op.