LIGE NU:

Husker du Glenns kræftindsamling? Nu er hans trold vendt hjem til Sindal

Indsamlingen Jægere Mod Cancer skulle ende med at leve længere, end dens stifter, Glenn Hegaard, fik lov til. Her kan du gense indslagene om Glenn, hans kone Mai og deres arbejde for at støtte kampen mod kræft.

Før Glenn Hegaard fik konstateret kræft i 2015, var han en helt almindelig mand med et helt almindeligt liv ved Sindal. Han var glad for at gå på jagt, var blevet gift med sit livs kærlighed, Mai Hegaard, og sammen ventede de deres første barn.

Men alt det blev vendt på hovedet, og Glenn Hegaard fik et nyt mål med sit liv, efter sygdommen ramte. Han startede en indsamling, Jægere Mod Cancer, som skulle ende med at leve længere, end han selv gjorde. I april 2016 sov Glenn Hegaard stille ind efter halvandet års kamp, men hans enke overtog arbejdet og har siden sørget for, at indsamlingen fortsætter og har rundet de 500.000 kroner.

For et par uger siden kom lykketrolden, som Mai og Glenn Hegaard, sammen designede før hans død, på auktion ved arrangementet Lykketrold Fundraiser i Aalborg. Her greb Erling Christensen Møbler chancen for at støtte indsamlingen og samtidig hente et minde om Glenn hjem til Sindal.

Her har den fået plads foran møbelhuset. 

Trolden kommer på plads i Erling Christensens Bolighus

- Vores primære årsag for at støtte Lykketrold Fundraiser er af lidt personlig karakter. Kunstneren bag Jægertrolden, Glenn Hegaard, var kendt og afholdt af ledelsen i Erling Christensen Møbler igennem mange år. Faktisk havde vores bolighus ikke set ud, som det gør i dag, hvis ikke Glenns far, Karlo Heegaard, der desværre også er død af kræft, havde hjulpet os med at bygge det. Vi er dybt berørte over tabet af Glenn og Karlo og tænker ofte på deres familie. Vi håber, at vores støtte til Lykketrold Fundraiser betyder, at færre familier skal igennem den uretfærdige proces at miste et familiemedlem til sygdommen, forklarer Erling Christensen.

- Da Jægertrolden kom på auktion ved Lykketrold Fundraiser, var der hverken tvivl eller tøven; Jægertrolden skulle forblive i Sindal - og sådan blev det. Fremover vil Jægertrolden sprede smil og glæde i bolighuset og være det første, du møder, når du træder ind af døren, tilføjer Erling Christensen.

Glenn Hegaards liv blev ikke så langt, som hverken han eller Mai kunne have ønsket sig. Men han nåede de to ting, han allerhelst ville til sidst i sit liv: At se sin søn Bertram blive født og at holde en sidste jul med ham og Mai.

- At være en del af Lykketroldprojektet har for os en stor betydning, ikke mindst fordi vi af alle ved, hvor grimt og modbydeligt kræft er og kan være for dem, som står med det helt tæt inde på livet. Efter Glenns ønske doneres overskuddet fra salget af denne Lykketrold til Jægere Mod Cancer, fortæller Mai Hegaard. 

Se afsnit 1 af Jægere Mod Cancer her.
Se afsnit 2 af Jægere Mod Cancer her.
Se afsnit 3 af Jægere Mod Cancer her.

 

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Kunsten Aalborg

550.000 kroner forsvundet fra værk: Kunsten-direktør overrasket over medierne

ENG4_8164.MXF.00_39_33_07.Still001

play Efter to år med corona: Efterskolelivet hitter

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Til forsiden

Til forsiden