Iskold Islænding skaffede Vendsyssel FF 1 point

Vendsyssel FF og Esbjerg spillede uafgjort på Hjørring Stadion.

Søndag middag er ikke det bedste tidspunkt at afvikle en superligakamp i fodbold. Det må Vendsyssel FF konstatere efter dagens superligakamp mod Esbjerg, der blev afviklet klokken 12.00.

Der var masser af tomme tribuner, og kun lidt over 1000 frysende tilskurer havde fundet vej til Hjørring Stadion i det kolde vejr.

Hjemmeholdets trofaste fans fik dog noget at varme sig på efter 12 minutters spil. Et frispark fra Jon Thorsteinsson fumlede Esbjergs målmand så meget med, at Ninos Gouriye blev så overrasket over den store chance, at han slet ikke ramte bolden. Se den store chance her

Med 0-0 efter de første 45 minutter, måtte den nye sportsdirektør Glen Riddersholm udveksle et par taktiske ting med Vendsyssels assistenttræner i pausen.

Efter ti minutters spil i anden halvlej kunne Esbjergs få medrejsende fans juble første gang til dagens kamp. Her bragte gæsternes Lasha Parunaahvili Esbjerg foran 1-0 efter lidt klumpspil foran hjemmeholdets mål.

En kold dukkert på det i forvejen iskolde stadion, men hjemmeholdet pressede på for udligning og 20 minutter før tid kom udligningen. Indskiftede Sebastian Czajkowski blev nedlagt af en Esbjerg forsvarer, og dommeren pegede med det samme på straffsparkspletten. Se situationen her under:

En iskold islænding, hjemmeholdets Islandske U-21 landsholdsspiller Jon Thorsteinsson blev sat til at sparke. Sparke er måske meget sagt, for der var næsten ikke tale om et spark, men snarer en kold inderside, der fuldstændig snød Esbjergs målmand. Frækt udført af Islændningen, og mål blev det til og udligning til 1-1, se den frække scoring her under:

Efter kampen kunne den nye sportsdirektør i Vendsyssel FF takke de trofaste fans fra Vendsyssel FF for opbakningen:

Den nye sportsdirektør hvade disse kommentarer efter kampen, både om det uafgjorte resultat og den første tid i Vendsyssel som sportsdirektør:

Det uafgjorte resultat betyder, at Vendsyssel FF rykker op forbi Vejle på 12 pladsen i superligaen, og træner Jens Berthel Askou var da heller ikke utilfreds med holdets indsats i dagens kamp.