Klart nederlag til Vendsyssel i nedrykkerkamp mod Vejle

Vendsyssel tabte hjemme med 3-0 til Vejle, der ligesom Hjørring-klubben jagter en hurtig tilbagekomst til landets bedste række.

Duften af Superliga er væk på Nord Energi Arena i Hjørring.

To hjemmekampe i landets næstbedste række har givet to nederlag - i søndags med 0-1 til Fremad Amager, og lørdag kunne ligeledes nedrykkede Vejle tager en 3-0-sejr med hjem fra Vendsyssel.

I en sæson, hvor blot ét mandskab kan indløse billet til 3F Superligaen, er det derfor svært at forestille sig, at den svære sæsonstart skal veksles til et nyt ophold i det fineste selskab.

Vejle havde skarpheden

Vendsyssel kom mildt sagt ikke godt fra land. Forsvaret stod ikke, som det skulle – og det stod heller ikke mål med Vejles kontra-offensiv ret længe.

Måltavlen måtte derfor hurtigt justeres. 0-1 til Vejle efter et kvarter. Svenske Diego Montiel fik tid og plads i straffesparksfeltet, og sendte den sikkert forbi Nicolai Flø i VFF-målet.

Åbningsmålet til gæsterne satte ikke hjemmeholdet i gang, tværtimod.

Tyve minutter efter kunne Vejles Sergey Gryn gøre det til 2-0, og efter pausen blev Vendsyssels Mikkel Frankoch noteret for et uheldigt selvmål til 3-0.

Værre blev det, trods alt, ikke. Det havde heller ikke været retvisende. Vejle havde skarpheden, og kunne med 3-0 hente sæsonens første sejr.

Tilskuerne på Nord Energi Arena må derimod vente lidt endnu på en hjemmesejr i Hjørring.