LIGE NU:

Mand dømt for overgreb mod 10-årig

Ved Retten i Hjørring blev en 43-årig mand tirsdag dømt for blufærdighedskrænkelse og for overgreb mod en 10-årig dreng.

En nu 10-årig dreng blev i perioden august 2014 - januar 2016 krænket af en 43-årig mand. Manden med bopæl i Hjørring blev ved Retten i Hjørring tirsdag eftermiddag dømt for at have fastholdt drengen og for at have befølt intime områder på drengen samt kysset ham på munden.

Der faldt dom i overensstemmelse med anklageskriftet. Han fik et års ubetinget fængsel, og derudover må han ikke modtage besøg af børn under 18 år, der ikke er ledsaget af en voksen.

- Manden nægtede sig skyldig i de fleste anklager, men han erkendte, at drengen har overnattet hos ham, samt at han har kysset ham på munden, fortæller anklager ved Nordjyllands Politi Karina Skou.

Den 43-årige mand er arbejdsløs, og børn fra området kigger ofte forbi ham, ligesom de også engang imellem overnatter hos ham. Det forklarer anklager Karina Skou fra Nordjyllands Politi.

Den 10-årige dreng kender manden gennem sin far. Nordjyllands Politi blev klar over forholdene, da drengen fortroede sig til sin mor.

Da dommen faldt, ankede den 43-årige med det samme. 

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Til forsiden

Til forsiden