Murer-Kjeld holdt takketale ved fyret

08:33

Se hele Kjeld Pedersens takketale, som han holdt i dag ved genindvielsen af Rubjerg Knude Fyr.

Ved genindvielse af Rubjerg Knude Fyr takkede Kjeld Pedersen samarbejdspartnerne, der har været med til at flytte fyret.

Med et glimt i øjet holdt en til tider bevæget Kjeld Pedersen en forrygende takketale ved lørdagens genindvielse af Rubjerg Knude Fyr, der havde samlet anslået 8000 tilskuere.

Han takkede blandt andet for den store opbakning, der har været til hele projektet, som i den grad har haft mediernes bevågenhed.

I talen gør han også opmærksom på, at det ikke er ham, der har flyttet Rubjerg Knude Fyr alene, men at det er sket i et samarbejde med mange, og at samarbejdet hele vejen rundt har været rigtig godt.

- Under hele processen har det været sådan, at alle dem, der har været med til at hjælpe, de har bare taget ansvar, sagde Kjeld Pedersen blandt andet i talen, hvor han også kom ind på familien hjemme i Lønstrup.

- Nu har jeg i noget tid været gift med fyret. Nu vil jeg prøve at få lidt mere tid med min familie. Men som sagt mange gange før, så ruster gammel kærlighed ikke, så jeg kommer nok til at savne den gamle dame her, sagde Kjeld Pedersen og slog armen ud mod fyret.

 

Forsiden lige nu