LIGE NU:

Nína vil være sygeplejerske men lever først drømmen om cirkus ud

19-årige Nina Bjerregaard fra Hjørring får sin drøm om at rejse med cirkus opfyldt, inden hun til efteråret skal i gang med at læse til sygeplejerske.

Nina Bjerregaard er oprindeligt fra Lendum, men lige nu bor hun i en cirkusvogn og turnerer hele landet rundt.  Hun har nemlig fået sin drøm om at rejse rundt med cirkus opfyldt, da hun i februar måned blev udvalgt blandt de mange ansøgere til stillingen i Cirkus Arenas billetkontor. Og derfor turnerer hun rundt i et halvt år med cirkus.

- Hvis jeg skulle nå ud på et rigtigt eventyr inden, studietiden og det faste arbejde kalder, så var det nu. Min familie har bakket meget op omkring det, og opfordret mig til at prøve det af, for hvor tit får man chancen for at rejse rundt med et rigtigt cirkus, fortæller Nina Bjerregaard.

Nina har gået på Lendum skole, inden hun tog sin HTX, og til efteråret vil hun læse til sygeplejerske på UCN, så hvis drømmen om at rejse med på en rigtig cirkusturné skulle opfyldes, var det nu eller aldrig. Hun satser på en super god sommer med cirkuslivet, som stadig er lidt nyt for hende endnu.

-  Op til premieren har vi haft ret travlt, så i starten var det lidt svært at finde ud af, hvad det hele egentlig var for noget, men ligeså snart jeg begyndte at lære alle folkene i cirkus at kende, blev det rigtig sjov. Alle er meget søde, siger Nina Bjerregaard.

På næste søndag er hun tilbage på hjemegnen, når Cirkus Arena slår teltet op i Hjørring, og det glæder hun sig til.

- Der er allerede gået to måneder, siden jeg rejste hjemmefra, så jeg ser frem til, vi skal besøge Hjørring, så jeg kan hilse på mine hunde og min familie igen. Jeg glæder mig til at rejse rundt i landet og se Danmark på en anderledes måde. Halvdelen af de byer vi skal rundt til, har jeg aldrig hørt om før, så jeg glæder mig virkelig til at komme rundt i landet og se det hele, siger Nina Bjerregaard.

Hjørring-pigen og Cirkus Arena gæster 108 byer i Danmark.