Foto: Mogens Jørgensen

Nu bliver ny tribune indviet: - Det begynder at ligne et Superliga-stadion

Milliondyre investeringer i faciliteterne skal være med til at geare Vendsyssel FF til en fremtid i Superligaen. Lørdag blev en ny tribune indviet.

Det er det største og mest håndgribelige bevis på Hjørrings status som Superliga-by, den nye endetribune, der lørdag bliver indviet med kampen mod lokalrivalerne fra AaB.

Indtil videre i denne sæson har Vendsyssel FF nydt status af en tilværelse i landets bedste række på en dispensation - faciliteterne lever nemlig ikke op til de grundlæggende stadionkrav

Men nu begynder det at ligne noget, mener Vendsyssels sportsdirektør Ole Nielsen.

- Det bliver godt for fremtiden, at vi nu får et stadion som mere og mere begynder at ligne et Superliga-stadion, så det glæder vi os over, siger Ole Nielsen til TV2 Nord.

- Det er jo ambitionen, at vi fortsat skal spille med på allerøverste niveau, så det forsøger vi at geare os til, siger han og slår fast at stadionudbygningen også styrke klubbens muligheder.

- Det betyder rigtig meget, at faciliteterne nu rigtigt begynder også at følge med til Superliga-standard.

Der er 800 ståpladser og 206 siddepladser på den nye tribune til udeholdets fans, som kommer til at hedde Nordic Seefood-tribunen.

Læs også Hjørring-klubber jubler over stadioninvestering

Plan A og plan B

Selvom hjemmebanen har fået vokseværk, er det dog stadig usikkert om der kommer Superliga-hold på besøg efter sommerferien.

Vendsyssel FF spiller nemlig i disse uger for den overlevelse, der vil gøre end stor økonomisk forskel for Ole Nielsens arbejdsbetingelser på direktionsgangen. 

- Det er jo klart, lige nu går vi benhårdt efter vores plan A, men vi har en plan B i skuffen, hvis "worst case" skulle komme og vi må ned i 1.division, siger Ole Nielsen.

Vendsyssel FF spiller hjemme mod AaB lørdag klokken 16.00.

Se Mogens Jørgensens interview med sportsdirektør Ole Nielsen i klippet herunder.

01:09 Luk video