LIGE NU:

Nyt job: Glen Riddersholm fortæller om hektisk start i Vendsyssel FF

I Vendsyssel FF kalder de det et scoop, at Glen Riddersholm har takket ja til jobbet som sportsdirektør. Hør ham selv fortælle om starten på det nye job.

Vi kender ham som cheftræner i Superligaen, men nu står der 'sportsdirektør' på visitkortet. Glen Riddersholm har haft travlt siden han kom til Vendsyssel FF og indtog en helt ny rolle i en helt ny klub. 

Det er 13 måneder siden, han røg ud som cheftræner i AGF, og trods et CV, der tæller flere trænerjobs i superligaen og et dansk mesterskab med FC Midtjylland, har Riddersholms ingen erfaring som sportsdirektør. 
 
- Det er noget, jeg har forberedt, hvis det scenarie ville opstå. Og samtidig så har jeg også samlet en masse materiale og også haft en mappe på min computer, der hed sportsdirektør, hvor jeg har samlet en masse ting ind. Så det er jo noget, jeg også har forsøft at forberede mig på, hvis den mulighed skulle opstå, fortæller han om den nye position. 

- Det vil være forkert af mig at sige, at jeg bliver en god sportsdirektør, fordi hvordan hulen skulle jeg kunne sige det? Men jeg er meget ydmyg overfor den her opgave, men jeg føler mig ogsår et godt klædt på. Så jeg er sikker på, at nu har jeg en gang oplevet at være den bedste træner, og så må tiden vise, om jeg også kan blive rigtig rigtig dygtig som sportsdirektør, siger Glen Riddersholm. 

I klubben har ledelse og trænerstaben brugt mange timer på at få den nye sportschef op i omdrejninger, og du kan høre meget mere om hans oplevelser og overvejelser i interviewet nedenfor. 

Glen Riddersholm om det nye liv som sportschef i Vendsyssel FF.