Opdateret: Politiet har fundet den hvide Mercedes

Foto: Flemming Christensen / TV MIDTVEST (Arkivfoto)

Nordjyllands Politi leder lørdag efter en Mercedes, der er set flere steder i Hjørring. Politiet mener, at bilen kan sættes sammen med flere indbrud.

Opdateret 13:43: Nordjyllands Politi har fundet den hvide Mercedes og anholdt to rumænske mænd i Nørresundby, efter de havde spurgt en beboer, om de skulle reparere beboerens tagrende for 500 kroner.

Læs også Efterlyst Mercedes fundet: To mænd er løsladt igen

Lørdag formiddag er lokalpolitiet i Hjørring på jagt efter en hvid mercedes, der er tysk indregisteret. Bilen har registreringsnummer HA NX 524, og bilen er flere gange blevet set i Hjørring i løbet af dagen.

Politet mener, at bilen muligvis kan sættes i forbindelse med indbrud. Det skriver Nordjyllands Politi på twitter.

Vendsyssel er hårdt ramt af indbrud. Ikke færre end 55 beboere havde forrige weekend indbrud. Det er det højeste antal endnu i år, fortæller politikommissær Sune Myrup ved Nordjyllands Politi.

- Det, vi kan se, er, at indbruddene igen er koncentreret i den nordlige del af politikredsen. De er alle sammen blevet begået nord for fjorden, men de er ikke som sådan koncentreret om én by eller et område, det er fordelt mellem flere byer i Vendyssel, udtaler Sune Myrup.

De mange indbrud er til stor frustration for Nordjyllands Politi.

- Vi har sindssygt mange indbrud. Det har stået på hele året, men nu er det eskaleret, siger politikommissær Sune Myrup.

Hvorfor der er sket en eskalering, ved politiet ikke. Men de er overbeviste om, at det er kriminelle tilrejsende, der står bag, og som er i Nordjylland lige nu.

Forsiden lige nu