Foto: Privatfoto

Politiet på bar bund i jagten på Per Minh Nguyen

23-årige Per Minh Nguyen, som forsvandt fra sin bopæl tirsdag, har ikke efterladt politiet nogen spor at gå efter.

Intet telefonsignal at følge. Ingen dankort-transaktioner. Ingen fysiske tegn og ingen henvendelser, der har ført til noget gennembrud.

Det er situationen lige nu for Nordjyllands Politi, som onsdag aften efterlyste den 23-årige Per Minh Nguyen fra Hjørring.

- Vi har ikke meget at gå efter. Tilsyneladende her den efterlyste ikke brugt sit dankort eller haft sin telefon tændt, siden han gik hjemmefra i tirsdags. Vi har fået mange henvendelser i sagen, men der er ikke rigtig kommet noget ud af dem, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn.

Siden Per Minh Nguyen forlod sin bopæl på Sverigesvej tirsdag, er hans telefon blevet sporet til Svanelunden i Hjørring. Men siden har den været slukket. Og ifølge vagtchefen er der torsdag ikke nogen patruljer på vejene for at lede efter den unge mand.

- Vi har ingen steder at lede længere. Vi har gennemsøgt Svanelunden, men vi har ikke fundet noget derinde, og det er ikke muligt for ham at gemme sig der på den her årstid, hvor der ingen blade er på træer eller buske. Så nu har vi givet sagen videre til lokalpolitiet i Hjørring, siger Per Vagn.

Nordjyllands Politi modtager stadig gerne henvendelser fra folk, som måske skulle have fået et glimt af Per Minh Nguyen, på telefon 114.

Den unge mand er 165-170 centimeter høj, og han var iført mørk jakke, hvid T-shirt, grå jeans og grå sneakers, da han gik hjemmefra tirsdag aften.