Foto: Privatfoto

Skumgrav i Sindal gik op i flammer

Nordjyllands Politi skal undersøge, hvordan branden i Sindal startede.

Et indhegnet område med blødt skum - en såkaldt skumgrav - i tilknytning til skaterområdet i Sindal, er mandag sent på eftermiddagen gået op i røg.

Den bløde skum bliver brugt, når børn og unge i Sindal træner deres kunnen på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul, og gerne vil lande blødt efter vovede stunts. Nu må træningen ved skumgraven dog vente et godt stykke tid. Der er nemlig ikke meget af skumgraven tilbage.

- Det er ikke al skummet, der er gået op i røg, men meget er, og de plader skummet ligger på er slemt skadede, ligesom de bjælker, der holder det hele inde er brændt, fortæller indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab Jesper Ludvigsen.

Alarmen indløb klokken 17.39, og efter en hurtig indsats var beredskabet ved 18-tiden næsten klar til at pakke sammen igen.

- Vi skal lige have efterslukket pladerne og det andet træværk, og så skal vi have rodet skummet godt igennem og have givet det noget vand, så vi er sikre på, det er helt slukket, fortæller indsatslederen videre.

Hvordan branden er opstået, kan indsatslederen ikke fortælle noget om, da han ikke ved det. Klokken 18.00 var Nordjyllands Politi dog allerede på stedet, for at se nærmere på brandtomten og efterforske, hvordan branden kunne opstå.