LIGE NU:

Snæver sejr holder liv i drømmen om B75's første DM-finale

Drengen fra bordtennisklubben B75 vendte fredag eftermiddag et truende nederlag til en snæver sejr og er dermed stadig med i kapløbet om en plads i DM-finalen.

- Det er fuldstændig vanvittigt, det her. Vi er helt nede i sækken, men lige nu har vi vundet og skal ud i en tredje semifinale-kamp. Det var der ikke ret mange, der havde set for bare en times tid siden.

Smilet gik lige præcis fra øre til øre på bordtennisklubben B75's formand, Daniel Christensen, fredag aften.

For det, der en overgang så helt umuligt ud, skete alligevel: B75 slog Næstved på hjemmebane i den anden semifinalekamp og holder dermed liv i drømmen om at ende i den første DM-finale nogensinde i klubbens historie.

Sejren holdt ellers hårdt. B75 kom bagud 3-0 i kampe. Blandt andet en af klubbens bedste spillere, svenskeren Simon Söderlund, tabte sin første kamp.

- Han har spillet helt fantastisk i den er sæson og har slået nogle rigtig dygtige spillere. Han er dykket lidt ned i forhold til sit niveau på det seneste, men jeg håber, han kan komme op nu, sagde Daniel Christensen.

Den dårlige start til trods kom B75 tilbage i kampen, udlignede til 4-4 - og så måtte det hele afgøres i "Golden Set". Her skete miraklet: Næstveds spiller måtte give fortabt, og spillere og klubstøtter i Hirtshals kunne springe ind over banden og fejre sejren.

Den sidste og afgørende semifinalekamp spilles den 14. maj i Næstved. Vinderen af den kamp skal møde Roskilde, som har Michael Maze med på holdet, i finalen.