SOSU Nord besætter chefpost

Efter den tidligere direktørs afskedigelse har SOSU Nord nu besat chefposten på ny. Lene Kvist har takket ja til at tage stillingen.

SOSU Nord blev i begyndelsen af året genstand for en del opmærksomhed i forbindelse med problemer med dårligt arbejdsmiljø, og det førte i sidste ende til den tidligere direktørs afsked.

Siden januar i år har vicedirektør Lene Kvist fungeret som konstitueret direktør, og hun har nu takket ja til at forblive i stillingen. Det fortæller bestyrelsesformand i SOSU Nord Lars Bo Breddam.

Lene Kvist kender til historikken og årsagen til den tidligere direktørs afsked. Lars Bo Breddam er da også glad for, at hun fremover bliver direktør.

- Vi har været igennem flere interne processer, som har haft til formål at rense luften og få klarlagt, hvor i organisationen, der har været behov for at sætte ind. Det har skabt det nødvendige grundlag for at kunne se fremad og koncentrere os om den fremtidige strategi og handlingsplan, fortæller bestyrelsesformand Lars Bo Breddam.

Lene Kvist er 48 år og bor i Vester Hassing. Hun har været ansat på SOSU Nord siden 2004, først som udviklingschef, senere vicedirektør og konstitueret direktør.

Med sine mange års erfaring mener bestyrelsesformanden, at Lene Kvist har den helt rigtige profil til at varetage hvervet.

- SOSU Nord har de senere år undergået en række store og markante forandringer. Det er selvfølgelig dels reformen om lærernes arbejdstid og EUD-reformen, men samtidig har skolen også fusioneret tre afdelinger og er flyttet til det nye campus i Aalborg. Det har derfor været en tid med mange forandringer, og det har sat sine spor på samarbejdet i organisationen. Derfor er det rigtig rart nu at kunne se fremad.

Lene Kvist er medlem af SOSU-lederforeningens VEU-udvalg siden etableringen i 2010 og var formand i perioden 2011-2014. Hun er formand for Nordjyske Erhvervsskolers EUD-udvalg og har været det siden 2015.

Før hun kom til SOSU Nord, var hun mange år ansat i Hals Kommune, først i Erhvervs- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, siden i en nyoprettet Socialforvaltning. Her var hun socialchef i en årrække.