Susanne samler ind så børnene i Hjørring kan få julegaver

For tredje år i streg dedikerer hjørringenser Susanne Hald al sin fritid i december til at sikre en god jul for familier, der ikke selv har råd til julens glæder.

Julen varer længe, koster mange penge. Det ved Susanne Hald fra Hjørring alt om.  Hun bruger al sin tid på et nedlagt ældrecenter i Hjørring. Her samler hun legetøj ind for at sikre en god jul for familier, der ikke har råd til at bruge tusindvis af kroner på julegaver. 

- Det kan man slet ikke lade være med, når man er startet.  Virkeligheden er, at der er et kæmpestort behov - børnene får jo ikke julegaver, fortæller Susanne Hald. 

Siden 2014 har hun stået i spidsen for en årlig indsamling i Hjørring Kommune. 

- Det er helt fantastisk med den opbakning, folk har vist.

Behovet er til at få øje på. Sidste år skaffede Susanne og de øvrige frivillige bag indsamlingen julegaver til 119 børn i hele kommunen.

Via facebook og opslag rundt om i kommunen annoncerer indsamlingen efter legetøj og andet, der kan bruges som julegaver. Og det vælter bogstaveligt talt ind med bidrag. 

Indsamlingen bliver koordineret i samarbejde med Hjøring Kommune, der hjælper med at finde frem til de familier, hvor økonomien er særligt stram og gavehjælpen kan falde på et tørt sted.

Du kan se meget mere til Susanne her: 

02:08

Skulle man ligge inde med legetøj eller andet, man gerne vil donere til indsamlingen, kan det afleveres i Ungehuset på Nordbovej i Hjørring.

Luk video