Thisted redder sig til uafgjort - Vendsyssel sejrer

To opgør i 1. division endte lykkeligt for Nordjylland, efter Vendsyssel vandt 2-0, og Thisted reddede sig til 2-2.

Det så i ellers i lang tid farligt ud for stjernerne fra Thisted, da de søndag eftermiddag tog imod bundholdet fra Brabrand.

Kampens to første mål blev scoret af Brabrands Kenan Hajdarevi og Mikkel Ørbech efter henholdsvis 37 og 49 minutter, og i lang tid lignede det en udesejr. Men mirakelholdet fra Thisted, der har taget Danmark med storm, lod sig ikke sådan lige slå ud.

Efter 69 minutter reducerede forsvarsspilleren Matej Podstavek, og kort efter blev det 2-2, da topscorer Mikkel Agger sparkede bolden i mål.

Kampen var pludselig vendt helt på hovedet, og Thisted kunne nemt være gået fra banen med sejr, men det blev i stedet til en deler.

Thisted ligger fortsat på førstepladsen i 1. division med tre point ned til Vejle, der er én kamp bagud.

Vendsyssel sejrede over HB Køge

Anderledes nemt gik det i Hjørring, hvor Vendsyssel FF tog imod HB Køge. Nordjyderne havde fundet det helt store sejrsspor frem, og Ninos Gouriye blev dobbelt målscorer i første halvleg efter henholdsvis 26 og 35 minutter.

Vendsyssel hænger derfor ligeledes fast i toppen og indtager en tredjeplads.

De næste kampe for de to nordjyske 1. divisionshold finder begge sted den 22. oktober klokken 14.30, henholdsvis Thisted FC på hjemmebane mod Nykøbing FC og Vendsyssel FF på udebane på Brabrand.