Tre mænd dømt for voldtægt: Udvises efter fængselsstraf

Kvinden blev voldtaget på en adresse i Hjørring i oktober i fjor.

Mandag eftermiddag er tre mænd fra Eritrea blevet idømt fængsel og udvisning efter voldtægt af 25-årig kvinde i oktober 2015.

Tre mænd, alle sidst i 20'erne. er mandag eftermiddag alle blevet idømt fængsel og udvisning af Danmark for bestandig ved Retten i Hjørring.

De tre mænd, der alle er fra Eritrea, var tiltalt for den 25. oktober 2015 at have voldtaget en 25-årig kvinde gentagende gange i en lejlighed i Hjørring.

Den ene af de træ mænd fik to års fængsel mens de øvrige hver fik et år og ni måneders fængsel. de belv alle tre idømt udvisning af Danmark og ankede dommen på stedet.

Overgrebene fandt sted efter en fest i den pågældende lejlighed i Hjørring. De tre mænd gik en efter en ind i det soveværelse hvor kvinden befandt sig, og her voldtog de hende altså. 

- Det er en grim voldtægt, som kvinden har været udsat for. Det ser anklagemyndigheden alvorligt på. Derfor er vi gået både efter ubetinget fængselsstraf og indrejseforbud for bestandig, siger anklageren fra Nordjyllands Politi, Torben Kauffmann Sørensen.

Forsiden lige nu