00:41

Video: Per Frank Paulsen

Tvillingedødsfald i Hirtshals: Politiet får først svar på dødsårsag efter nytår

Nordjyllands Politi har nu færdiggjort de tekniske undersøgelser efter det mystisk dødsfald i Hirtshals, men forventer først at få svar på dødsårsagen efter nytår.

Et dobbelt dødsfald på en adresse i Hirtshals vakte søndag stor opsigt, både i lokalområdet og hos politiet. 

Et par tvillingebrøde på 56 år blev fundet døde i deres fælles hjem af den enes datter, uden at der var noget, der tydede på, at der var sket en forbrydelse. 

Nu er politiet blevet færdig med de tekniske undersøgelser, men vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard forventer først, at man kan komme med svar på en dødsårsag i starten af det nye år.

- Hvornår det kommer, kan jeg ikke sige. Men nu er det jul og nytår, så vi får nok først svar i det nye år, siger Poul Fastergaard.

Læs også Tvillingebrødre fundet døde: Intet tyder på en forbrydelse

Vagtchefen forklarer, at der endnu ikke er noget, der tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse, men betragter dødsfaldene som meget mystiske. 

Han vil dog ikke komme nærmere ind på, hvad politiet så tror, der kan have forårsaget dødsfaldet. 

- Sagens omstændigheder gør, at vi selvfølgelig har haft en retslæge med ude og kigge. Vi har det bedst med at vide 100 procent, hvad der er foregået, og nu afventer vi konklusionen fra retslægen, og så ser vi ud fra det, siger Poul Fastergaard.

Det er uvist, hvor længe de to mænd har været døde. Du kan se hele interviewet med vagtchef Poul Fastergaard i videoen nedenfor. 

02:10 Luk video