Vagtchef fanger tyv i egen baghave

Foto: Pressefoto

Det var en videodetektor som denne, der advarede Tommy Jensen om den ubudne gæst.

Normalt har Scandia Vagterne lidt længere vej, når alarmen går. Foto: Pressefoto

1 af 3

En vagtchef blev noget overrasket, da alarmen gik og han så tyven stå i sin egen baghave.

En vagtchef fik fredag formiddag forstyrret sin formiddagslur, da alarmen gik, og der stod en tyv i sin egen baghave. Uden andet tøj end underbukser konfronterede han den ubudne gæst. 

- Man får sig en overraskelse, når der tikker en alarmvagt ind, og det så er ens egen adresse, der står der, siger vagtchefen, Tommy Jensen.

Tommy Jensen har netop fået installeret et nyt sikkerhedssystem, der sender en lille video til vagtmanden, før den ubudne gæst er brudt ind. Dette system advarer allerede, når der er nogle uvelkomne i haven. Det var på denne måde, at vagtchefen blev advaret om den uvelkomne mand i sin egen have.

Den ubudne gæst i haven bliver aggressiv, da Tommy konfronterer ham. Manden i haven truer Tommy Jensen med en stor pind, før han stikker af. Vagtchefen vælger efter truslerne at tage tøj på og kontakte politiet.

Tommy løber, efter at han er blevet påklædt, længerne ned af Brorsonsvej i Hjørring, hvor han finder manden i en af naboernes haver. Han laver en civilanholdelse, hvorefter politiet ankommer og tager manden med på stationen. 

Forsiden lige nu