Foto: Per Frank Paulsen

Vejarbejde på E45 og E39: Se hvad det betyder for dig

I juni bliver der lagt ny asfalt på motorvejene ved Hobro og Hjørring, og det betyder til- og frakørsler vil blive spærret.

I juni måned skal der lægges ny asfalt mellem Onsild og Handest og mellem Hjørring og Vrå. Det oplyser Vejdirektoratet.

Det første vejarbejde er i det nordgående spor mellem Onsild og Handest. Her vil man fræse asfalten af og lægge nyt. Arbejdet foregår mellem 8. juni og 21. juni i år.

Mens arbejdet foregår, vil man lede trafikanterne over i det sydgående spor. Det betyder, at der vil være en hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen, hvor bilisterne ledes over i det sydgående spor. Mens de nordgående bilister kører i det modgående spor vil der være en begrænsning på 80 kilometer i timen.

Til- og frakørsel 36 – Onsild – og tilkørsel 37 – Handest – spærres i nordgående retning.

I stedet for disse til-og frakørsler, kan du benytte til- og frakørsel 35  - Hobro V – og 38 – Purhus og rute 180. Der vil være skilte, der viser omkørsels ruterne.

Længere nordpå på motorvej E39 ved Hjørring vil der ligeledes blive lagt ny asfalt. Det sker mellem den 31. maj og 14. juni. Det er mellem Hjørring og Vrå i det sydgående spor, at arbejdet laves. Her bliver bilisterne ledt over i det nordgående spor. Det betyder samme hastighedsbegrænsninger som ved vejarbejdet ved Hobro.

Tilkørsel 4 – Hjørring S – spærres i sydgående retning, og til- og frakørsel 5 – Vrå - spærres i sydgående retning. Bilister kan benytte til- og frakørsel 3 – Hjørring C og 6 - Brønderslev C og blandt andet rute 190, som går i mellem disse til- og frakørsler. Her vil der også være skiltet.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for trafikanterne. Hvis sommerens vejr skulle blive dårligt, så kan det forlænge vejarbejdes varighed.