LIGE NU:

Vendsyssel FF forlænger med to talenter

Vendsyssel FF har forlænget kontrakten med Jacob Hjorth og Moses Opondo.

Vendsyssel FF er i fuld gang med at opruste til den kommende sæson, hvor vendelboerne igen skal prøve at spille med om oprykningen til Alka Superligaen. Derfor har de nu forlænget med 22-årige Jacob Hjorth, der gør sig som midterforsvar. 

- Jeg ser Jacob Hjort som et af de største forsvarstalenter i NordicBet Ligaen og som har gennemgået en fantastisk udvikling, siden han kom til Vendsyssel FF fra Jammerbugt sidste år. Han har allerede bevist, at han kan begå sig på højeste niveau i 1. division – og Jacob bliver en central og vigtig spiller for os i de kommende sæsoner, fortæller administrerende direktør Mogens Krogh. 

Derudover har de også forlænget kontrakten med 19-årige Moses Opondo. 

- Moses Opondo er en spiller som vi har store forventninger til og som har et kæmpestort uforløst potentiale. Moses har bevist, at han kan begå sig i toppen af 1. division – og med en fuldtidskontrakt forventer vi at han kan ligge yderligere på sit spil og udvikling de kommende år, siger Mogens Krogh.

Forlængelserne rækker frem til 30. juni 2019. Udover forlængelsen går Jacob Hjorth og Moses Opondo også fra en deltidskontrakt til nu at blive fodboldspiller på fuldtid. 

Vendsyssel FF spiller deres første kamp i den kommende sæson den 30. juli mod Fremad Amager.