LIGE NU:

Vendsyssel FF henter australier på fri transfer

Vendsyssel FF har indgået en aftale med den australske forsvarsspiller Dylan McGowan, der kommer til klubben på en fri transfer.

Vendsyssel FF er ved at gøre sig klar til forårssæsonen, hvor holdet skal forsøge at sikre sig overlevelse i Superligaen.

Derfor har de mandag middag offentliggjort, at de ha hentet den 27-årige australske forsvarsspiller Dylan McGowan på en fri transfer.

McGowan har erfaring fra den bedste skotske og australske liga, og har været inde omkring det australske landshold. Senest har han været på eventyr i Sydkorea, men er nu tilbage i europæisk fodbold, hvor han har spillet i sin ungdomstid og fik sit gennembrud som seniorspiller.

- Vi glæder os til at få en mand ind med en god udstråling og erfaring, samt en spiller, der er aggressiv i sit udtryk og kan give os noget i vores bagkæde. Han er moden og kan være med til at løfte vores unge spillere, siger cheftræner i Vendsyssel FF, Jens Berthel Askou.

Helt fremmed for trænerteamet er Dylan McGowan ikke. Assistenttræner i Vendsyssel FF Mike Tullberg har kendskab til den nye tilføjelse fra deres fælles tid i skotske Hearts.

- Vi ved, han er en god fyr, og han har spillet flere sæsoner for et af de bedste hold i Skotland, hvor han som ung var en af de bærende spillere. Han er en spiller, der er vant til at spille fast i en storklub, og vi får en masse rutine og en god karakter, siger Mike Tullberg.

Dylan McGowan mødte ind med den øvrige trup mandag, hvor forberedelserne til den vigtige forårssæson begyndte. Australske McGowan er blevet udstyret med en kontrakt til 2021, og får nummer 4 på sin Vendsyssel FF trøje. En trøje, som det ikke kun er trænertemaet, der glæder sig til, at han trækker over hovedet.

- Jeg glæder mig til den udfordring det er, at prøve kræfter med den danske Superliga. Efter at have talt med trænerne, nogle af mine nye holdkammerater og set nogle af holdets kampe, så har jeg indtrykket af, at vi har et rigtig godt hold. Jeg skal ind og gøre mit bedste for at bidrage til holdet, så vi kan kravle længere op i tabellen, siger Dylan McGowan.